ΚΥΝΗΓΟΕΜΠΟΡΙΚΗ - Αλαμάνος Σ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Διεύθυνση : Κύπρου 44, 164 52 Αργυρούπολη
Tηλ : 210 9930994, 210 9966574, 210 9935117
Fax : 210 9935117
Υπεύθυνος Πωλήσεων : Σωτήρης Αλαμάνος
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η εταιρεία "ΚΥΝΗΓΟΕΜΠΟΡΙΚΗ - Σ. ΑΛΑΜΑΝΟΣ & ΣΙΑ" ιδρύθηκε το 1975 από τον ΙΩΑΝΝΗ ΑΛΑΜΑΝΟ, και το Μάρτιο έκλεισε 26 χρόνια παρουσίας στο χώρο του κυνηγίου, του ψαρέματος και της κατάδυσης. Η αρχική ιδέα της δημιουργίας της στηρίχθηκε στην αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων της για το κυνήγι και το ψάρεμα. Σήμερα η εταιρεία λειτουργεί με νέες μεθόδους συνεργασίας, μέσα από τις σύγχρονες αρχές της οργάνωσης, του προγραμματισμού και του μοντέρνου marketing, επιδιώκοντας την άριστη συνεργασία με τους πελάτες της και στοχεύοντας στην εξασφάλιση της πλήρους ικανοποίησης και εξυπηρέτησης των πελατών της.

Μοντέρνες αντιλήψεις και ιδέες - χαμηλές τιμές - υψηλή ποιότητα - σεβασμός στον πελάτη, είναι μερικοί από τους όρους τους οποίους εφαρμόζει η εταιρεία μας προς όλους τους πελάτες.

Σήμερα, με επίβλεψη ικανών στελεχών, με ειδικές γνώσεις της ελληνικής αγοράς, με εμπειρία 30 και πλέον χρόνων, και σε συνδυασμό όλων των ανωτέρω πέτυχε έτσι ώστε πολλοί μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού να εμπιστευτούν τα προϊόντα τους αποκλειστικά στην εταιρεία μας, έτσι ώστε να τα προσφέρει στον έλληνα καταναλωτή, μέσα από συνεχή ενημέρωση και επικοινωνία.

Η δραστηριότητα της καλύπτει το φάσμα του χονδρικού και λιανικού εμπορίου, σε όλους τους τομείς του κυνηγίου, του ψαρέματος και της κατάδυσης, σε περισσότερα από 300 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι - εισαγωγείς του μεγαλύτερου οίκου ειδών αλιείας, ZEBCO - USA, με αποκλειστικότητα διάθεσης για την Ελλάδα των προϊόντων BROWNING στα είδη αλιείας - ZEBCO - QUANTUM.

Εισάγουμε και αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά:
Καλάμια ψαρέματος BROWNING σε 60 τύπους.
Μηχανάκια ψαρέματος BROWNING σε 30 τύπους.
Αγκίστρια BROWNING.
Μισινέζες ψαρέματος BROWNING.
Αξεσουάρ, τσάντες, ρουχισμός και λοιπά είδη BROWNING.
Είδη Αλιείας ZEBCO
ZEBCO - Το μεγάλο όνομα στα είδη αλιείας

Η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ειδών αλιείας στον κόσμο : Καλάμια, μηχανάκια, μισινέζες, αγκίστρια carbon, τεχνητά δολώματα, ψαράκια συρτής, κουταλάκια, μύγες, πεταλούδες, απόχες, βομβητές, θήκες καλαμιών, πλήρης σειρά ιματισμού και πολλά άλλα αξεσουάρ.

Μηχανάκια, καλάμια ψαρέματος QUANTUM.
Γιλέκα, ισοθερμικά μπουφάν MARTIN Αμερικής.
Μηχανές θαλάσσης ηλεκτρικές MOTORGUIDE Αμερικής.

NEMROD - SPAIN: Το μεγαλύτερο όνομα στην κατάδυση από το 1935, ξανά στην Ελλάδα. Πλήρης καταδυτικός εξοπλισμός για αυτόνομη και ελεύθερη κατάδυση, στολές, μάσκες, ψαροτούφεκα κ.λ.π.

AQUA STAR - ITALY: Στολές κατάδυσης σε 3 και 5 χιλ. σε πολλά χρώματα και σχέδια από νεοπρέν και θερμοτιτάνιο καθώς επίσης και πλήρη σειρά καταδυτικού εξοπλισμού - πέδιλα, μάσκες, αναπνευστήρες - σε πολύ προσιτές τιμές.

MARLIN SUB - Καταδυτικός εξοπλισμός, είδη υποβρυχίου αλιείας:

Μάσκες, αναπνευστήρες, πέδιλα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

MARESCA - ITALY: Ζωντανά δολώματα όλων των τύπων με υψηλό βαθμό συντήρησης.

LEOZAN - ITALY: Απόχες ψαρέματος αλουμινίου σε πολλούς τύπους, καθώς επίσης και μεταλλικά στηρίγματα ψαρέματος.

NEVEUX - FRANCE: Βάρκες ψαρέματος 2 - 3,5 μ. πολυαιθυλενίου, αβύθιστες, σε 7 τύπους με ρόδες μεταφοράς σε ποικιλία χρωμάτων.

ALMAR: Κυνηγετικά όπλα σε όλους τους τύπους, καραμπίνες, δίκαννα, super pose, καθώς και αεροβόλα σχεδιασμένα εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία, σε πολύ προσιτές τιμές.

CONQUEST: Οπλα ποιότητας σε όλους τους τύπους, καραμπίνες, δίκαννα, super pose, μονόκαννα. Σχεδιάζονται και εισάγονται εξ’ ολοκλήρου από την Γερμανία σε πολύ προσιτές τιμές.

CLEVER MIRAGE - ITALY: Το Νο. 1 ιταλικό φυσίγγι, τώρα και στην Ελλάδα. Τα φυσίγγια Mirage κατασκευάζονται από την εταιρεία Clever και εξάγονται σε 120 χώρες, ενώ έχουν κατακτήσει πάνω από 200 τίτλους σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

PAREDES-FLAXIMER-SPAIN: Ισπανικά άρβυλα και μπότες κυνηγίου, συνδυασμός υψηλής ποιότητας, χαμηλής τιμής, 14 τύποι.

GERMAN-GAGI SPORT ITALY: Ιταλικές γαλότσες κυνηγίου και ψαρέματος για θερμοκρασίες έως -30°C.

INDUSTRIAL STARTER - ITALY: Ενδύματα, γαλότσες κυνηγίου-ψαρέματος, Ιταλίας.

VEGAS ACCAPI - ITALY: Ιταλικές κάλτσες αθλητικών υπαιθρίων δραστηριοτήτων. Η μεγαλύτερη ιταλική εταιρεία στο είδος της.

Web design by Lysp Ltd, © 2001-2002 All rights reserved.